Groter Worden gaat live!

Wat wil je nog meer? Alles, maar dan ook alles, over de gezondheid, groei en ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar door 10 samenwerkende organisaties in de jeugdgezondheidszorg. Speciaal voor ouders, maar net zo goed voor professionals die in hun dagelijkse werk veel met kinderen werken.

Ouders zoeken tegenwoordig op elk moment van de dag op internet naar concrete informatie. Daar spelen consultatiebureaus, GGD-en  en CJG’s handig op in door informatie over allerhande onderwerpen in een kort filmpjes aan te bieden. Met Groter Worden bundelen maar liefst 11 van deze organisaties de krachten. Zij ontwikkelen in gezamenlijkheid nieuwe informatiefilmpjes voor ouders van kinderen tot 18 jaar. De informatiefilmpjes worden aangeboden via de website Groter worden en de social media, waaronder YouTube en zijn voor iedereen toegankelijk.

Bij de start van Groter Worden zie je vooral nog de filmpjes voor ouders van jonge kinderen. In de loop van 2015 worden hier filmpjes aan toegevoegd voor ouders van kleuters, schoolgaande kinderen en pubers. De filmpjes die je nu op de website ziet zijn ingebracht door Jong Florence (consultatiebureaus in Den Haag).

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Groter Worden? Volg ons, like ons of abonneer je. Dan blijf je goed op de hoogte! Wil je deelnemen aan de samenwerking? Stuur ons dan gewoon een berichtje. 

 

 

 

Groter Worden gaat live!

| Nieuws |