Groeiapp wordt GroeiGids app

De GroeiGids heeft de GroeiApp vernieuwd: de app gaat verder onder de naam ‘GroeiGids app’ en wordt deze week feestelijk gelanceerd tijdens de negenmaandenbeurs!

Naast een nieuwe en frisse vormgeving zijn ook een aantal functies verbeterd. Ouders kunnen groeicurves van verschillende kinderen vergelijken, doorgekomen tandjes makkelijk aanvinken en zelf keuzes maken voor kleurgebruik. Bovendien kunnen ouders in de vernieuwde app berichten direct op de tijdlijn lezen en alle gevalideerde informatie van groeigids.nl direct kunnen opzoeken.

Met de GroeiGids app kunnen (aanstaande) ouders sinds 2012 de ontwikkeling en groei van hun kind bijhouden vanaf de zwangerschap tot en met de puberteit. Door het toevoegen van foto’s en video’s maken zij een mooi groeialbum dat zij kunnen bewaren als herinnering voor later. Daarnaast biedt de app een berichtenservice met betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden die aansluit bij de duur van de zwangerschap en/of de leeftijd van het kind. De app telt inmiddels meer dan 190.000 gebruikers.

De GroeiGids ondersteunt het werk van verloskundigen, kraamzorgorganisaties en de Jeugdgezondheidszorg. Met de serie GroeiGidsen, groeigids.nl en de GroeiGids app bieden we (aanstaande) ouders betrouwbare voorlichting en ondersteuning in alle leeftijdsfases.

Groeiapp wordt GroeiGids app

| Nieuws |